La meva foto
Ador, La safor
Telf. contacte: 649593905

dilluns, 1 de febrer del 2010

AVISOS IMPORTANTS

QUI VULGA ANAR A CARNESTOLTES DE PEGO 2010, EL DISSABTE 13 DE FEBRER, QUE S'APUNTE AMB LA FILÀ MASERS (eixida a les 12.h i tornada a les 7h.) preu: 16€.


El dissabte vam anar una "representació" de la filà a vore els tratges a "roperia Ximo Cocentaina", i ja més o menys tenim clar còm desfilarem a les festes d'ador de 2010, falta que tothom done el seu consentiment. Tranquils/es, tenim les fotos dels tratges "candidats", jijijij!


Ja estàn a la vostra disposició els encenedors de la filà masers d'ador. Són molt guapets i a més, ajudeu amb el vostre 1€ a que la filà vaja endavant. Moltes gràcies per avançat!!


APUNTEU-SE PER AL SOPAR DE MIG ANY QUE EL PLAÇ S'ACABA EL DIMARTS 9 DE FEBRER!!!! HEU DE PAGAR ELS 15€ MÉS LES CONSUMICIONS QUE VULGAU (fins a un màxim de 7 consumicions, al preu de 2€ cadascuna) AL COMPTE DE LA FILÀ MASERS A LA CAIXA RURAL. Podeu dir que vinga gent de fora de la filà, quan més gent sigam, més festa muntarem -encara que en forem dos, la muntariem igual!!!-.
Es important recordar-vos que qui no ho pague les quotes fins al mig any i tota la loteria de novembre, nadal i reis, i a més ingressar lo del sopar al COMPTE DE LA FILÀ MASERS, no pot vindre a sopar. LES NORMES SÓN LES NORMES!

Uf, quantes coses tenia que dir, jijijiij!! JA QUEDA POC PER AL MIG ANY!!!!

Salut i forKa!