La meva foto
Ador, La safor
Telf. contacte: 649593905

dimecres, 26 de maig del 2010

Reunió divendres 28 a les 21.30h a l'EDO.

Filà masers vos convoca a tots els masers/maseres a la reunió del divendres 28 de maig a la geladeria L'edo d'ador. cap a les 21.30h. Es important la vostra assistència per a aclarir algunes coses per a festes (sopar divendres 6 d'agost, sopar de la retreta, disfressa, ....i vos preguem aneu entregant a la reunió les publicitats arreplegades per al llibret i els 30€ d'aquestes!)

AVISOS:

Hi haurà un campionat de truc. tots els equips que vulguen apuntar-se de la filà que ho facen saber al mobil de la filà. Estem pensant en fer un equip MASER. (ja ho comentem a la reunió!)

Enguany tornarem a gaudir del "dream team" MASER al futbet d'ador. Ja anirem penjant els horaris dels partits i les cròniques, per supost!!! (ja comentarem a la reunió el tema del patrocinador i dels participants!)



A més a més, aneu fent els ingressos corresponents a les quotes de l'any per que l'últim dia per a fer-ho serà el divendres 2 de juliol.

QUI NO HAJA INGRESSAT TOTES LES QUOTES, DINERS DE LA PUBLICITAT PER AL LLIBRET DE FESTES, DINERS DELS ENCENEDORS I SAMARRETES DEL MIG ANY, malauradament, no podrà eixir de fester/a a festes!!


Gràcies per la vostra col·laboració!


salut i forKa!!!